Actualitate

Campina – Probleme la încasarea taxelor şi impozitelor

La sfârşitul anului trecut, Consiliul Local Câmpina a decis ca taxele şi impozitele locale pentru anul 2013 să rămână la acelaşi nivel ca în 2012. La baza acestei hotărâri se pare că a stat numărul mare de câmpineni care nu îşi mai pot plăti aceste datorii. „S-a ţinut cont aici şi a primat în primul rând interesul cetăţeanului… Deja începem să avem o problemă în a încasa aceste sume. Impozitele au rămas la fel, din 2011 nu au mai crescut până acum, dar dificultăţile există.
Se vede şi în procesul de încasare, care a scăzut; ne chinuim să îl ţinem în frâu şi să încasăm aceste impozite locale. O majorare nu ar fi fost binevenită la acest moment”, a declarat Marius Vişan, sef-serviciu Direcţia Economică Câmpina.
Pentru persoanele fizice din municipiu care îşi vor plăti impozitele până la data de 31 martie 2013, se acordă o reducere de 10%. De aceasta nu vor beneficia, însă, şi persoanele juridice, chiar dacă primarul Horia Tiseanu a propus acest lucru în ultima şedinţă a Consiliului Local. În urma unui amendament făcut de consilierului Horaţiu Zăgan, propunerea a fost respinsă de majoritatea consilierilor.
Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co