Actualitate

Târgul Mierii ediţia VIII-a

În urma unor discuţii care au avut loc recent între primarul Municipiului Câmpina şi membrii Comisiei de Cultură a Consiliului Local Câmpina, s-a stabilit ca luna următoare să se desfăşoare în municipiu tradiţionalul Târg al Mierii. “Am avut o discuţie cu reprezentanţii Asociaţiei Apicole Valea Prahovei. Este vorba despre organizarea acestei manifestări binecunoscute printre apicultori, dar şi printre cetăţenii municipiului şi din alte localităţi”, a declarat primarul Câmpinei, Horia Tiseanu.
Finanţarea acţiunii urmează să fie aprobată în şedinţa Consiliului Local de la sfârşitul acestei luni. „Reprezentanţii Comisiei de Cultură a Consiliului Local au hotărât, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Apicole Valea Prahovei, să aloce o sumă de bani pentru organizarea târgului din acest an. Suma de bani nu este mare, ea va fi aprobată în şedinţa Consiliului Local din 31 ianuarie”, a precizat primarul Horia Tiseanu.
Târgul Mierii este un eveniment care se adresează atât pasionaţilor de apicultură din întreaga ţară, cât şi celor care vor să cumpere miere sau diverse produse naturale pe bază de miere. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co