Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Campania “Fara penali in functii publice” nu se poate derula in Ploiesti

Campania “Fără penali în funcții publice”, constând în amplasarea unui cort destinat strângerii de semnături în sprijinul interzicerii candidaturilor pentru funcţii publice în cazul persoanelor cercetate penal, nu se poate desfăşura şi în municipiul Ploieşti, Primăria interzicând acest lucru.

Amplasarea cortului pe care este inscripţionat mesajul “Fără penali în funcții publice” este inițiativa prin care se strâng semnături pentru susținerea propunerii legislative de schimbare a Constituției astfel încât persoanele care au probleme penale să nu mai poată fi alese în funcții publice.

În Ploieşti însă, Primăria, prin Comisia pentru valorificarea patrimoniului a refuzat, în mod repetat să permită amplasarea unui cort în oraș, în vederea promovării și colectării de semnături pentru susținerea Propunerii Legislative a Cetățenilor – Lege de Revizuire a Constituției României.

S-au depus două cereri în vederea strângerii de semnături, atât din partea unei formaţiuni politice, cât şi din cea a  Comitetului pentru Promovarea Propunerii Legislative a Cetățenilor de Revizuire a Constituției României. Ambele au primit însă aviz negativ din partea comisiei respective.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co