Actualitate

Căldură un pic mai scumpă

Ploieştenii beneficiază, în continuare, de cea mai ieftină gigacalorie din ţară: 121,92 lei/Gcal cu TVA.

Chiar dacă din cauza diferenţei de TVA rezultată din majorarea cotei acestuia de la 19% la 24%, în vara aceasta, gigacaloria s-a mai scumpit un pic, preţul acesteia nu a depăşit 121,92 de lei, în municipiul Ploiești. Primarul asigură populaţia că preţul nu se va modifica sau cel puţin nu în această iarnă. “Ploieşteni trebuie să ştie că nu vor avea nicio surpriză în acest sens. Dacă cine ştie cum nu se va mai susţine subvenţia de către stat, Primăria Ploiești va susţine şi această cheltuială”, a declarat edilul Andrei Volosevici. Chiar şi aşa, localnicii spun că nu ştiu cum vor trece peste această iarnă, pentru că banii sunt din ce în ce mai puţini, iar preţurile din ce în ce mai mari și la fel și cheltuielile. “Eu şi soţia mea suntem amândoi şomeri şi avem şi copil mic. Până acum ne-am tot chivernisit,
ne-am redus cheltuielile şi tot nu ne ajungeam, dar la iarnă… chiar nu ştiu ce vom face, pentru că nu putem ţine copilul în frig pentru a putea să facem economie”, a declarat ploieșteanul Dorin Pârcălabu.

Vremea nu ține cu noi
Meteorologii anunţă că vom avea o iarnă grea, care va începe chiar de luna viitoare. Temperaturile vor fi foarte scăzute, cel puţin prin comparație cu cele de iarna trecută. Aşa că, în situaţia în care ploieștenii se gândesc să facă economie la agentul termic, trebui să se îmbrace foarte gros când stau în casă şi să aibă rezerve de bani pentru… medicamentele de răceală. R. E.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co