Actualitate

Bozianu: inflatia de 5,2%, pretul platit de romani pentru strategia electorala a lui Dragnea

Nivelul foarte ridicat al inflației, respectiv 5,2 la sută în perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, conform datelor INS, reprezintă prețul pe care românii trebuie să-l plătească pentru strategia electorală a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, afirmă deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, într-o declarație politică.

„Este o inflație record, fără precedent în ultimii cinci ani. Este, în același timp, o știre pe care cei mai mulți dintre români au aflat-o, în ultimele luni, la fiecare drum prin magazine. Este, în fine, cea mai dură sentință dată incompetenței economice a guvernării PSD. Cu atât mai dură, cu cât această sentință o pronunță un judecător imposibil de combătut: economia reală”, susține Cătălina Bozianu.

Potrivit deputatului PMP, inflația de 5,2% „este rezultatul mituirii de către PSD a aparatului bugetar cu salarii mărite în pripă, fără a ține cont de efectele economiei reale”.

Cătălina Bozianu consideră că, deși funcționarii trebuie bine plătiți pentru a da randament în munca lor, acest lucru nu trebuie realizat cu prețul destabilizării economiei naționale. Mai mult, ea este de părere că majorările salariale din sectorul bugetar au avut ca efect “creșterea exorbitantă a prețurilor unor produse de bază, precum energia electrică sau alimentele”.

 

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co