Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Bilanţul pozitiv

reduceri-substantiale-2Hotelierii de la munte au avut încasări spectaculoase la începutul acestei luni. După ce camerele s-au golit, patronii unităţilor de cazare au făcut bilanţul, iar rezultatul este mai mult decât mulţumitor.
Majoritatea a ales pachetele de trei zile şi două nopţi, în care au fost incluse micul dejun, petrecerile şi facilităţile la saună, piscină şi sala de fitness.
„Având în vedere oferta destul de atractivă, am reuşit să vindem în totalitate camerele hotelului. Am avut în unitatea noastră 400 de turişti din România, Serbia, Israel şi Macedonia. Turiştii au fost foarte mulţumiţi şi au răspuns pozitiv la surprizele noastre. Nu am mai avut atât de mulţi turişti de la Revelion şi acum pregătim pachete speciale pentru perioada verii”, a precizat directorul unei agenţie de turism-hotel, Ciprian Stanciu.
Datele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc arată că peste 86.000 de turişti au petrecut vacanţa de 1 Mai în România şi 11.000 în ţările vecine. Unităţile de cazare de pe Valea Prahovei au fost ocupate în proporţie de 100%, în timp ce în alte staţiuni montane din ţară gradul a ajuns la 70%. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co