Cultura

Axa, într-o nouă prezentare

Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti a fost, la mijlocul săptămânii trecute, gazda relansării revistei Axa, într-un format nou, după o pauză de un an de zile.

În paginile celui de-al 51-lea volum, sunt abordate subiecte de maxim interes, unde cititorii vor afla răspunsuri pertinente la întrebările lor. De la afacerea Roşia Montană, la vaccinarea copiilor şi până la recensământ, toate subiectele  sunt explicate rând pe rând pentru cei interesaţi să afle adevărul. „Primul semn de întrebare este de ce s-a făcut acum recensământul, fără să fim cârcotaşi. Un recensământ se anunţă cu un an înainte. Noi nu am ştiut acum un an, oficialii nu au ştiut acum un an, pentru că au primit în plic să-l facă, de la Uniunea Europeană. De ce acum? Pentru că până în decembrie, până la sfârşitul lui decembrie, trebuie reorganizată administrativ România. Şi să vadă cum o fac… Reorganizare care nu înseamnă altceva decât federalizarea României”, a declarat directorul revistei Axa, Mugur Vasiliu.
„Este o revistă românească, o revistă care vorbeşte despre spiritul românilor, în veacul 20-21”, a spus directorul Bibliotecii Judeţene „Nicolae Iorga”, profesorul Nicu Boaru.
Tot în acest număr 51 al Axei, veţi putea afla lucruri importante despre globalizare, despre tehnica de înşelare denumită „ecumenism”, precum şi despre cei care sunt in spatele acestei încercări de a domina întreaga lume, prin distrugerea popoarelor. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co