Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au tâlhărit poştăriţa

S-au ales cu dosare penale pentru 200 de lei. Este povestea a doi tineri care, săptămâna trecută, au crezut că se vor îmbogăţi tâlhărind o poştăriţă în satul Odăile din Puchenii Mari. Nu a fost numai ghinionul poştăriţiei care a fost lovită crunt, ci şi al hoţilor care au găsit în geantă doar corespondenţă şi câţiva lei, din plata facturilor la curentul electric.
Localnicii cred că femeia a fost urmărită.  Tâlharii au coborat dintr-un autoturism de culoare neagră, cu numere de înmatriculare străine şi volanul pe partea dreaptă, şi au atacat factorul poştal. “I-au dat cu spray paralizant în ochi şi au şi lovit-o. Totul s-a petrecut foarte repede şi nimeni nu a putut interveni ca să-i oprească. Era speriată săraca, vă daţi seama”, a povestit un localnic.
După ce au dat lovitura, tâlharii s-au urcat repede în maşină şi au plecat. Într-o pădure, au aruncat ulterior geanta şi corespondenţa. Poliţiştii sunt convinşi că în scurt timp îi vor prinde pe făptuitori, pentru că au deja un cerc de suspecţi. După spusele martorilor şi ai femeii atacate, cei doi bărbaţi sunt de etnie romă şi nu s-au jenat să se afişeze pe stradă, chiar dacă ştiau că vor fi văzuţi. Ei riscă o pedeapsă de până la 18 ani de închisoare, pentru tâlhărie. R. E.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co