Actualitate

Au furat maşina pentru o plimbare

Nu aveau cu ce să ajungă acasă, aşa că s-au gândit să fure o maşină, însă nu orice maşină, ci un SUV de lux.

Aceasta este isprava a doi tineri din Azuga, care acum riscă ani grei după gratii. Poliţiştii au reuşit să recupereze autoturismul şi să prindă făptaşii într-un timp record, asta după ce unul dintre suspecţi s-a autodenunţat.
Bine ameţiţi după câteva pahare cu alcool, cei doi cumnaţi au vrut să ajungă din Sinaia la Azuga, însă, cum nu aveau bani de taxi, s-au gândit să „împrumute” o maşină. Au tras de portierele mai multor autoturisme până au găsit SUV-ul de lux, care era descuiat, iar cheile se aflau chiar în torpedou.
Aşa că, tinerii au luat maşina şi au mers acasă, fără a se gândi la consecinţe. Abia a doua zi, unul dintre ei a realizat fapta comisă şi a mers la poliţie. Le-a  povestit oamenilor legii că şi-a dat seama de isprava sa abia a doua zi, când s-a trezit din beţie.

Mersul pe jos e obositor
„Am luat un X5 pentru că eram beţi. Nu aveam cu ce să ajungem acasă şi ne era greu să mergem pe jos. Am găsit maşina de teren descuiată şi am luat cheile din torpedou”, a povestit complicele la furt, Mihai Opoiu. Deşi nu aveau permis, tinerii au condus maşina şi chiar au lovit-o într-un parapet din beton. Acum, ei sunt cercetaţi şi riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 şi 15 ani.
„Un tânăr de 18 ani din Azuga este suspectat că a furat un autovehicol de pe raza staţiunii Sinaia. După identificarea lui, urmează a fi prezentat parchetului instanţei de judecată Sinaia cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi respectiv, conducerea unui autovehicol fără a poseda permis de conducere.
Proprietarul maşinii nici nu aflase că maşina i-a fost sustrasă. Noi i-am comunicat toate datele”, a precizat comandantul Poliţiei Azuga, cms. şef Ionel Paraschiv. Autoturismul de lux a fost returnat proprietarului, care va trebui să repare singur avariile produse de cei doi tineri. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co