Administratie

Asfaltări şi modernizări la Poiana Câmpina

poiana-campinaMare parte a bugetului local al comunei Poiana Câmpina din acest an va fi direcţionată spre proiecte de asfaltare şi modernizare a străzilor.

Decizia aparţine aleşilor locali ai comunei. „În momentul de faţă am alocat 16 miliarde de lei vechi numai pentru investiţii. La fel ca şi la finalul anului trecut, bugetul se bazează în general pe infrastructură, respectiv asfaltări de străzi. Am alocat sume totale pentru tronsonul II Rădman, tronsonul II Podul Boboliei, şi se vor demara procedurile de lictaţie astfel încât cât mai curând posibil societatea care va câştiga licitaţia să se apuce de treabă în aşa fel încât să beneficieze şi persoanele de pe tronsonul II Rădman şi tronsonul II Podul Boboliei de asfalt”, a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

Mai multă lumină
În comună va începte, totodată, şi lucrul la un proiect privind iluminatul public. „O altă investiţie foarte importantă pentru comună este investiţia în iluminatul public. Într-adevăr, acolo sunt necesare sume mai mari, programul se desfăşoară pe 2013-2015, dar anul acesta avem în program să facem o investiţie în primul rând a studiului de fezabilitate, dar şi investiţia în sine, care se bazează în general pe puncte de aprindere. Poienarii au nevoie de lumină pe tot timpul nopţii”, a spus Alin Moldoveanu.
Edilul şef speră ca la finele anului toate investiţiile să dea o nouă înfăţişare comunei Poiana Câmpina. E. T.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co