Actualitate

Apel la simţul civic

Zona Podul cu Tei din cartierul câmpinean Voila era, până nu cu mult timp în urmă, loc de agrement, însă acum imaginea pădurii verzi este umbrită de gunoaiele din iarbă.
Chiar dacă angajaţii firmei de salubritate curăţă spaţiile verzi, se găseşte mereu cineva care să distrugă natura.
Alin Moldoveanu, consilierul personal al primarului Horia Tiseanu, pentru probleme de salubritate, a sesizat faptul că în zona respectivă s-au aruncat pliante prin care erau mobilizaţi oamenii să participe, pe 23 iulie, la o anume petrecere, Bikini Pool Party Havana Style +18, la o piscină. „În momentul în care sunăm societatea de salubritate din oraş să vină să facă curăţenie aici, lucrul acesta costă. Până nu îi vom stopa pe aceşti răufăcători, nu avem ce face. Sunt oameni răi! Să-i ferească Dumnezeu să-i prind!”
Alin Moldoveanu face apel la simţul civic al cetăţenilor, cerându-le să semnaleze astfel de situaţii Poliţiei Locale, Primărie Câmpina sau lui personal, pe telefonul pus la dispoziţia cetăţenilor, în pliantele care s-au distribuit în oraş, privind programul de ridicare al gunoiului menajer de către firma Floricon. C. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co