Actualitate

Adrian Dobre: colectarea deseurilor in centrul Ploiestiului se va face de doua ori pe zi

Primarul Adrian Dobre a anunțat că programul de colectare a gunoiului în centrul orașului Ploiești se va face, de acum înainte, de două ori pe zi.

El a explicat că a solicitat operatorului de salubritate care desfășoară activitățile de salubrizare în municipiu să își modifice programul de colectare astfel încât deșeurile să fie ridicate de două ori pe zi, față de o singură dată, cum se întâmplă în prezent.

În ceea ce privește celelalte zone, unde locuitorii orașului reclamă că operatorul nu ridică gunoaiele cu săptămânile, edilul șef al Ploieștiului spune că va conveni cu asociațiile de proprietari ca acestea să verifice activitatea atât a operatorului de salubritate, cât și a Serviciului de Gospodărire Urbană și să raporteze primăriei atunci când programele de intervenție nu sunt respectate.

Declarațiile primarului Adrian Dobre au fost făcute în contextul în care ploieștenii au reclamat frecvent în ultima perioadă faptul că gunoaiele de la ghenele din oraș nu sunt ridicate la timp de operatorul de salubritate și că locurile se transformă în adevărate focare de infecție.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co