Actualitate

Festival turcesc, în acest weekend, la Ploiesti

Timp de trei zile, la finalul acestei săptămâni, ploieștenii sunt invitați, în Parcarea Griviței din oraş, pentru a gusta diferite mâncăruri tradiţionale turcești şi pentru a se bucura de muzică, dansuri şi reprezentaţii artistice.

Începe Festivalul Turcesc, aflat la cea de-a doua ediţie, și se va desfășura în perioada 22-24 iunie, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Pe timpul zilelor de festival ploieștenii se vor putea bucura de muzică, dansuri și tradiții turceşti, alături de cele mai bune mâncăruri specifice gătite de mâini dibace după reţete şi cu ingrediente originale.

Organizatorii spun că bucătărie turcească va fi ilustrată printr-o expoziţie culinară care cuprinde în jur de 40 de standuri cu bunătăţi de toate felurile.

Ceaiul şi cafeaua turcească vor fi şi ele servite la standurile cu produse de gastronomie.

Evenimentul va cuprinde, pe lângă comercializarea preparatelor culinare tradiţionale şi o serie de ateliere de creaţie artistică specifică culturii Imperiului Otoman.

De festival se vor bucura şi cei mici. Special pentru ei vor fi organizate spectacole, concerte şi se vor modela baloane.

Intrarea este liberă.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co