Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Angajaţii Primăriei Câmpina participă la greva generală pe termen nelimitat

IMAG0052Funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul Primăriei Câmpina sunt îngrijoraţi şi supăraţi de măsurile pe care le anunţa Guvernul înainte, că le va lua pe 31 mai, cu privire la diminuarea salariilor bugetarilor cu 25 %.

Mobilizaţi într-o şedinţă extraordinară de către consilierul juridic Iulian Anton, totodată, Preşedintele Sindicatului Liber al Funcţionarilor Publici şi Personalului Contractual din cadrul Primăriei Câmpina, au votat în proporţie de 92 %, participarea la greva generală pe termen nelimitat, în ziua de 31 mai.
“Noi, cei din teritoriu, nu avem acces la discuţiile preşedinţilor de Confederaţii şi reprezentanţi ai Guvernului. În schimb, avem o datorie ca şi sindicalişti, să fim solidari.
S-a hotărât să intrăm în grevă generală, dar numai pe data de 31mai, numai în această zi.
Aşa cum a fost convocată şi pe ordinea de zi, noi ştiam pe baza materialelor pe care le aveam, că greva generală va fi doar pentru ziua de 31 mai. Pe 30 mai am primit fax de la Federaţia la care suntem noi afiliaţi, că se intră în grevă începând cu 31 mai, dar pe termen nelimitat. Este greu de anticipat ce înseamnă “termen nelimitat”, respectiv, efectele acestei greve.

Nu sunt singurii
Nu este o acţiune singulară din cadrul Primăriei Câmpina, este o acţiune sau cel puţin a fost iniţiată de cele cinci mari Confederaţii sindicale.
Sindicatul nostru este afiliat la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Publică Locală, care la rândul ei este afiliată la Cartel Alfa.” a declarat liderul sindical, Iulian Anton. C. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co