Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Afaceri ilegale la APIA

Directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Prahova este cercetat de oamenii legii, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni.

Lucrătorii antifraudă au verificat  facturile de reparații ale mașinilor, foile de parcurs și facturile aduse la decontare, în ultima perioadă, de către Gheorghe Chivu. Doar în ultima perioadă au fost găsite facturi de reparaţii ale unui autovehicul, folosit de acesta, în valoare de 10.000 de lei.
”Până în acest moment nu avem documente care să ateste problemele semnalate. Domnul director se află acum în concediu de odihnă, aşa că nu avem ce declara în acest moment”, a spus directorul adjunct APIA Prahova, Gabriela Buligescu.
Gheorghe Chivu a  fost angajat la Direcția Agricolă de către PDL, deși efectuase o pedeapsă cu închisoarea de nouă luni, pentru fraude în domeniul agricol. De aici, a fost detașat la APIA Prahova, pe post de director, în ciuda semnalelor trase de presa locală. Cum numirea îi expiră pe 3 iunie, aceasta nu îi va fi înnoită, el urmând să fie anunțat, potrivit unor surse din cadrul instituției, că a rămas fără loc de muncă.

Legea să-și spună cuvântul
Problemele lui Chivu sunt, însă, mult mai mari, Departamentul de Luptă Antifraudă și Direcția Generală Anticorupție efectuând în prezent cercetări în legătură cu modul de acordare a subvențiilor. Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, prezentă la Ploieşti în vizită de lucru, săptămâna trecută, a solicitat organelor abilitate să-şi facă datoria şi să facă lumină în acest caz.
Cercetările lucrătorilor de la anticoruţie continuă. Mariana BADEA

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co