Actualitate

Afaceri pe bani europeni pentru prahoveni

 

 

Prahovenii își pot deschide afaceri cu bani europeni în cadrul proiectului A.C.T.I.V., finanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Participanții la acest proiect, angajați, studenți și șomeri (aflați sau nu în plată), vor beneficia gratuit de cursuri de antreprenoriat, teoretice și practice, dar și de consultanță pentru redactarea unor planuri de afaceri, dintre care o parte vor fi selectate pentru finanțare cu până la 33.300 de euro.

În Prahova se vor organiza astfel de cursuri de antreprenoriat în patru orașe: cele doua municipii, Ploiești și Câmpina, precum și la Vălenii de Munte și Sinaia.

Cei interesați se pot înscrie deja la aceste cursuri participând la seminariile ce vor fi organizate dupăurmătorul program:

Câmpina – 18 aprilie, ora 15.30, Casa Tineretului

Vălenii de Munte – 25 aprilie, ora 15.30, Centrul Cultural Vălenii de Munte

Ploiești – 8 mai, de la ora 15.30, Vigo Grand Hotel

Sinaia – 5 iunie, ora 15.30, Centrul Cultural Carmen Sylva.

Pentru înscriere, candidații trebuie să își transmită intenția la adresa de mail programe@cciph.ro, menționând că doresc să participe în cadrul programului ACTIV.

Relații suplimentare se pot obține de la Camera de Comerț și Industrie Prahova, Direcția “Programe și afaceri europene”, tel. 0344401203.

Mai multe detalii despre program si beneficiarii acestuia sunt disponibile la adresa https://cciph.ro/2018/02/prezentarea-proiectului-activ-regiunea-sud-muntenia/

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co