Economic

Afaceri cu Iordania

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Prahova a fost, săptămâna trecută, gazda Forumului de afaceri româno-iordanian.

Cu această ocazie, mediul de afaceri prahovean a putut afla că pământul românesc este râvnit de afaceriştii iordanieni.
Delegaţia oamenilor de afaceri, membrii ai Jordan – Europe Business Association, una dintre principalele organizaţii de afaceri din Regatul Hasemit al Iordaniei, a arătat care sunt segmentele de interes pentru dezvoltarea economică. „Iordania este un partener de afaceri perfect, atât pentru Prahova cât şi pentru România. Pentru mediul de afaceri prahovean, Iordania este o deschidere pentru segmentul de afaceri arab”, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

În așteptarea semnării contractelor
„Cele două țări, Iordania şi România, au o relaţie foarte bună de foarte mult timp. Iordania poate deveni poarta pentru dezvoltarea afacerilor în lumea arabă, iar România, pentru noi, pentru ţările europene. Noi aşteptăm acum vizita preşedintelui României, Traian Băsescu, care va fi prezent în țara noastră însoţit de oameni de afaceri din România, cu care vom semna mai multe contracte de afaceri”, a declarat Excelanța sa Rasem Yacoub Hashem, ambasadorul Iordaniei la București.
Delegaţia oamenilor de afaceri iordanieni este formată din reprezentanţii a 16 firme care operează în diverse sectoare economice şi ale căror domenii de interes în România se referă la: cooperare prin deschiderea de reprezentanţe, societăţi mixte sau agenţii în leasing şi finanţare, turism, apărare, securitate, telecomunicaţii, energie solară şi import-export.
”Avem intenţii serioase cu ţara dumneavostră, atât pentru exporturi, cât şi pentru importuri. Produsele iordaniene sunt de foarte bună calitate aşa că sperăm ca România să fie poarta spre piaţa Uniunii Europene. Ne interesează şi segmentul serviiciilor”, a declarat preşedintele Jordan – Europe Business Association, Issa Murad.
Mediul de afacere iordanian a fost prezent în România până vineri,
10 iunie. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co