Turism

Adrenalină la poalele Bucegilor

adrenalina-la-poalele-bucegilor-2Cine e curajos și nu se teme să traverseze rapid o vâlcea, agățat doar într-o coardă, poate să vină pe Valea Prahovei în căutare de senzații tari.

Turiştii care ajung pe Valea Prahovei au noi posibilităţi de petrecere a timpului liber. În afară de drumeţii, plimbări cu ATV-ul şi vizite la obiectivele turistice, ei mai pot încerca tiroliana. O dată cu încălzirea timpului, pe Valea Cerbului din Buşteni, cei curajoşi şi dornici de puţină adrenalină pot încerca o coborâre cu scripetele suspendat pe cablul de oţel. Cei care au încercat deja acest sport, sunt încântaţi şi spun că vor reveni în zonă, pentru a mai încerca senzaţiile tari. „Am auzit de la nişte cunoştinţe că se face pe Valea Cerbului tiroliană şi mi-am spus că trebuie să încerc. Este extraordinar, iar senzaţiile sunt de nedescris. M-am dat pentru prima oară şi o să mai repet experienţa deoarece este super frumos”, a spus Mihai Brezea, un turist sosit la munte, din Bucureşti.

Distracție pentru toți
Pentru coborârea pe tiroliană este nevoie de puţin spirit de aventură. Nu este o activitate periculoasă şi pot încerca inclusiv cei neexperimentaţi, deoarece sunt supravegheaţi şi, în acelaşi timp, se iau toate măsurile de siguranţă. Tot în Buşteni se munceşte din greu şi la finalizarea Fun Park-ului, situat lângă pârtia Kalinderu. O dată cu inaugurarea lui, turiştii se vor putea da pe tobogane, în carusel şi se vor putea căţăra pe estacada verticală ce are o structură deosebită.Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co