Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Conferinţele aduc aglomeraţia

aglomeratie-la-munteSuntem în plin sezon al conferinţelor și majoritatea companiilor din România aleg să organizeze aceste evenimente pe Valea Prahovei

Iată că la munte, turismul începe să îşi revină cu paşi repezi, după o perioadă de câteva luni în care camerele hotelurilor au stat mai  mult goale, acum a început să curgă cu rezervări.
Turiştii şi-au îndreptat din nou atenţia către staţiunile Sinaia, Buşteni sau Azuga datorită preţurilor mici practicate la unităţile de cazare, a condiţiilor şi serviciilor de calitate, dar şi a numeroaselor activităţi ce se pot desfăşura în această perioadă la baza muntelui.

Liniștea e importantă
Hotelierii din staţiuni au scos pe piaţă oferte atractive, iar acum au unităţile ocupate la capacitate maximă.
Organizatorii, în special companiile private,  preferă liniştea dintre sezoanele turistice, dar şi reducerile de preţuri. Hotelierii fac faţă cu brio şi activităţilor conexe.
Astfel, pun la dispoziţia celor interesaţi, de la echipament şi terenuri pentru practicarea mai multor sporturi, până la ATV-uri şi diverse plimbări.
„Gradul de ocupare este de 100%, lucru cu care nu ne-am mai întâlnit de foarte multă vreme. Am scăzut tarifele foarte mult şi am lansat pachete de servicii care includ cazare, pensiune completă, săli de conferinţă, agrement, începând de la 156 de lei de persoană. Am avut succes, dovada fiind gradul mare de ocupare şi pentru următoarele luni la hotelul nostru”, a precizat Mariana Țoncu, directorul unui hotel din zonă. A. A.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co