Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Practicaţi activităţi specifice muntelui

activitati-specifice-muntelui-2Avem toate avantajele pentru ca turiştii se ne aleagă atunci când vine vorba despre petrecerea timpului liber, spun operatorii de pe Valea Prahovei.

O dată cu creşterea temperaturilor, s-au înmulţit şi activităţile ce pot fi practicate în aer liber. Chiar dacă pe munte nu prea mai este zăpadă, s-a deschis sezonul drumeţiilor. În stațiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga, traseele turistice uşoare şi medii nu mai prezintă niciun pericol, aşa că vă puteţi plimba în voie pe cărări de munte. Oferta este bogată şi pentru cei care doresc puţină aventură. Pe Valea Prahovei se organizează jocuri de paintball, căţărări, tiroliene şi plimbări offroad. De asemenea, cei mici sunt aşteptaţi să se înscrie în taberele tematice organizate la munte. „Noi îi invităm pe turişti la munte, deoarece Valea Prahovei este o destinaţie de turism, este aşezată foarte bine şi are lângă ea un Parc Natural foarte bun pentru activităţi montane. Valea Prahovei are patru staţiuni situate una lângă cealaltă. Dacă la Sinaia poţi pleca pe diverse trasee, la Buşteni poţi face alpinism, la Azuga te poţi relaxa mai mult, iar la Predeal poţi petrece timpul în cel mai înalt oraş din ţară. Turiştii pot petrece câteva zile plăcute în această zonă. Ţin să precizez că hotelierii menţin tarifele coborâte în perioada asta, deci este un motiv în plus pentru alegerea acestei zone”, a precizat consilierul Centrului de Informare și Promovare Turistică din Sinaia, Paul Popa.
Sunt gata și cardurile
La recepţiile unităţilor de cazare din Sinaia au început să se distribuie şi cardurile de oaspeţi. Cu ele, posesorii se pot bucura de o serie de facilităţi, printre care transport gratuit cu microbuzele din staţiune şi reduceri la telegondolă, la sala de sport a oraşului şi în anumite centre de agrement. De asemenea, orice informaţie legată de activităţile din zonă sau de traseele montane, puteţi obţine de la Centrul de Informare Turistică din Sinaia.Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co