Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Adi Doroftei, fiul pugilistului, a ales cariera de medic

adi-patinoar1Leonard Doroftei a ajuns “ la anaghie”. Fiul său cel mare, care a împlinit 14 ani, a început să se uite după “gagici” , așa cum se laudă Moșu și e atras de științele naturii.

Adrian Doroftei este elev în clasa a IX-a în cadrul Colegiului National “I.L. Caragiale” din Ploieşti. Adolescentul a luat o decizie care i-a cam surprins pe părinții săi. A ales să  studieze într-o clasă cu profil de științe ale naturii. Motivul: Doroftei jr. vrea să devină medic, nicidecum să urmeze o carieră sportivă. “Tata nu cred că mă lasă la box. Nici eu nu mă dau în vânt după sportul acesta. Eu aș vrea să urmez medicina în viitor, dar nu în România. Sportul îl practic mai mult ca pe un hobby. Mai merg la sală cu tata, dar, cel mai mult mă antrenez la patinoar. Îmi place hocheiul. Am pus pentru prima dată patinele în picioare în Montreal, la o sală din cartierul Pierrefonds, unde am locuit până la vârsta de zece ani.  Acolo hocheiul este, după cum știti, sport național. Am reluat antrenamentele recent, la patinoarul din Ploiești. Vin aproape în fiecare zi, și dimineața și după-amiaza”,  spune Adi Dorofteni.
Novice încă în tainele patinajului, Doroftei Jr. spune că nu se va lăsa până nu-i va reuși schema lui favorită: “Drunken Sailor”, o mișcare rapidă de picioare în care este expert celebrul Evgheni Plushenko. Împăcat cu gândul că fiul său cel mare nu va trece prin chinurile unui pugilist profesionist, Moșu face, totuși, tot posibilul să-l țină pe Adi în permanent contact cu sportul. “Mergem împreună și la patinoar, deși știu că el vrea acolo și pentru gagici”, spune Moșu. La capitolul fete, Adi Doroftei recunoaște cu nonșalanță că este pretențios. “Nu-mi plac în mod special blondele sau brunetele, mie îmi plac creolele. Am la școală două colege creole, dar sunt foarte bun prieten cu amândouă, așa că dacă aș alege pe una s-ar supăra cealaltă și nu ar fi frumos”. D. F.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co