Economic

Actualitatea economică

Dalkia merge în 6.000 de locuinţe din Ploieşti

Începând de săptămâna trecută, echipe mixte (comercial + exploatare) ale Dalkia au demarat campania de informare a ploieştenilor privind realizarea de economii de energie termică şi electrică. Această acţiune este un angajament asumat de Dalkia cu ocazia conferinţei comerciale de pe 24 mai a.c., şi are drept scop continuarea dialogului permanent şi direct început cu ploieştenii încă de la semnarea contractului de concesiune în 2004. Astfel, Dalkia derulează în această perioadă o campanie „din uşă în uşă” al cărei obiectiv este informarea ploieştenilor cu privire la câteva măsuri ce pot duce la realizarea de economii la consumul de energie termică şi electrică din apartamente.
Până în cursul lunii noiembrie, echipele mixte formate dintr-un consilier comercial şi un tehnician de exploatare vor vizita cca. 6.000 de apartamente şi vor discuta cu ploieştenii pe marginea subiectelor de interes legate de alimentarea cu apă caldă şi căldură şi, bineînţeles, de măsurile pe care aceştia le pot lua pentru a consuma mai puţină energie.
Pentru informaţii suplimentare, clienţii societăţii pot suna la Centrul de Apel non–stop al Dalkia, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Romtelecom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă).

Conducere nouă la Generali România

Generali România, societate rezultată în urma fuziunii prin absorbţie dintre Generali Asigurări şi Ardaf, va fi condusă de Adrian Marin, fostul director general adjunct al Generali Asigurări. “Pe termen scurt, ne propunem eficientizarea procedurilor interne, în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite, urmărind totodată relansarea vânzărilor şi retenţia clienţilor. Pe termen mediu, vizăm asigurarea unei baze solide pentru dezvoltare sigură, constantă şi profitabilă”, a declarat azi directorul general al Generali România. Adrian Marin a menţionat că noua societate de asigurări va cheltui trei milioane de euro pentru promovarea fuziunii şi a celor două branduri din portofoliu, respectiv Ardaf şi Generali Asigurări. Generali Asigurări a fost condusă până în prezent de Maria Kovarova, care rămâne în Consiliul de Supraveghere al noii companii de asigurare, iar Ardaf va fi condusă de Uma Stanislav. Kovarova a menţionat că procesul pentru operaţiunile de fuziune va dura aproximativ un an. Noua companie va oferi toate categoriile de produse de asigurare, care vor fi vândute sub două branduri şi reţele de vânzare distincte, Generali Asigurări şi Ardaf, iar această fuziune nu va aduce nicio schimbare pentru clienţii deja existenţi.
Reprezentanţii Generali Grup în România şi-au anunţat pentru prima dată intenţia de a uni cele două companii deţinute de grup, Generali Asigurări şi Ardaf, în februarie 2011. Ca rezultat al acestei fuziuni, Generali România devine al şaptelea jucător de pe piaţa românească de asigurări, cu o cotă de piaţă de 6,7%, conform datelor Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor pentru primul semestru din 2011.

Fructe confiscate în Ploieşti

Poliţia Locală Ploieşti, prin Serviciul Disciplină în Construcţii, Afişaj Stradal, Protecţia Mediului şi Control Comercial, a efectuat, în perioada 2 – 4 septembrie 2011, o serie de controale privind combaterea comerţului stradal neautorizat, verificările având loc în zona Halelor Centrale, în zona gangului de la Complexul Mare Nord şi a Pieţei Nord, precum şi la Piaţa Aurora Vest.
În urma acţiunilor desfăşurate, au fost aplicate amenzi în valoare de 12.500 lei pentru lipsa documentelor de provenienţă a mărfii şi comercializarea de produse în locuri neautorizate, totodată confiscându-se 250 de kilograme fructe de pădure, prune şi piersici, precum şi alte produse agro-alimentare,  plante medicinale, flori, dar şi 21 poşete de damă.
Produsele agro-alimentare astfel confiscate au fost predate reprezentanţilor Grădinii Zoologice,  de la Parcul Constantin Stere.
Poliţia Locală Ploieşti reaminteşte cetăţenilor că, potrivit pct. 1, art. 6.1 din H.C.L. nr. 228/2006pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploieşti, precum şi constatarea şi sancţionarea faptelor ce constituie contravenţii, “desfăşurarea comerţului stradal pe alte amplasamente decât cele aprobate de Consiliul Local, pe bază de Plan Urbanistic de Detaliu sau studiu de amplasare” constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 – 1500 lei persoane fizice şi 1000 – 2500 lei pentru persoane juridice.

Rubrică realizată de cotidianul online www.prahovabusiness.ro

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co