Imobiliare Valea Prahovei
Economic

Actualitatea economică

BCR Asigurări VIG – Insurance Assistance

BCR Asigurări Vienna Insurance Group a lansat, vineri, la Ploieşti, aplicaţia „BCR Asigurări VIG – Insurance Assistance”, la eveniment fiind prezent Gabriel Vasile Oltean, directorul Direcţiei Vânzări al companiei.
Aplicaţia poate fi descărcată şi utilizată atât pentru telefoanele de tip smartphone cu platforma APPLE (iPhone) cât şi ANDROID, aplicaţia fiind gratuită. Începând din 14 februarie, posesorii oricărui telefon mobil care au acces la internet, pot vizualiza aplicaţia “BCR Asigurări – Insurance Assistance” (adresa de conectare: http://bcra.insurance-asistance.ro).
Principalul beneficiu este acela că simplifică şi urgentează procesul de soluţionare a daunelor, clientul fiind conectat direct cu Centrul de Daune al BCR Asigurări (oferă asiguratului posibilitatea să trimită informaţii preliminare despre daună în timp real).
Alpha Bank a devenit ţinta unei preluări

National Bank of Greece (NBG), cea mai mare instituţie de credit din Grecia, a lansat o ofertă de preluare a Alpha Bank, a treia ca mărime din ţară. Oferta este cu 23,4% peste preţul înregistrat de acţiunile Alpha la închiderea tranzacţiilor de joi, ziua anterioară propunerii. În baza acestei ratei de schimb, acţionarii NBG vor deţine 71% din noul grup, cei ai Alpha Bank 29%, în timp ce participaţia directă a statului elen va fi de 0,9%, iar a fondul public de pensii 12%. Grupul rezultat în urma preluării va avea o valoare a activelor de circa 200 de miliarde de euro şi se va afla pe locul 30 în funcţie de active şi 28 în privinţa capitalizării de piaţă, în rândul băncilor europene. Ambele grupuri sunt prezente pe piaţa din Prahova, prin Alpha Bank România şi Banca Românească.
Preţul petrolului, la nivelul record în ultimii doi ani şi jumătate!

Preţul petrolului Brent, de referinţă pentru bursa londoneză, a crescut luni la maximul ultimilor doi ani şi jumătate, de 104,6 dolari pe baril, din cauza temerilor că manifestaţiile violente din Libia ar putea afecta livrările de ţiţei ale acestui stat, membru al OPEC, transmite Reuters. Cotaţia petrolului Brent a avansat cu 1,86 de dolari, la 104,38 de dolari pe baril, până la ora 9:32 GMT, după ce anterior a atins pentru o scurtă perioadă nivelul de 104,6 dolari pe baril, cel mai mare de după septembrie 2008. Preţul ţiţeiului destinat pieţei din SUA a crescut cu 2,14 dolari, la 88,24 de dolari pe baril.

Fuziune pe piaţa asigurărilor

Reprezentanţii Generali Group în România au anunţat vineri intenţia celor două companii deţinute pe piaţa locală, Generali Asigurări şi Ardaf, de a fuziona, noua companie urmând să furnizeze produse sub ambele mărci. Astfel, numele vizat pentru noua entitate rezultată în urma fuziunii este Generali România, care va funcţiona pe piaţă cu două mărci independente, Generali şi Ardaf. Contractele de asigurare ale celor două companii rămân valide, iar Generali România îşi va îndeplini toate obligaţiile faţă de clienţii Generali şi Ardaf.
Informaţii din economie, zilnic pe www.prahovabusiness.ro!

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co