Actualitate

Actualitate

Plata pentru tarabe
Conducerea complexului Mercantis, împreună cu alţi 25 de agenţi economici, a solicitat Primăriei Câmpina mutarea tarabelor deţinute de vânzătorii ambulanţi care vând diverse produse neverificate şi de provenienţă incertă (ciuperci, bureţi, fructe de pădure etc.). În acest sens, a fost prezentat, în ultima şedinţă a Consiliului Local, un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Horia Tiseanu, care prevede amplasarea doar cu caracter provizoriu a tarabelor, pe aleea care face legătura cu Strada 1 Mai, în partea stângă a pieţei. De data aceasta, comercianţii trebuie să plătească trei lei pe zi pentru tarabe, iar tariful de închiriere va fi achitat către Serviciul Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale. C.N.

Schimbare de program
Pentru că a venit frigul şi au scăzut încasările la bazinul didactic de înot din Câmpina, crescând, implicit, şi utilităţile, administratorul a solicitat schimbarea programului. Astfel, de luni până vineri, accesul celor interesaţi de o baie va fi de la 10.00 la 21.00. Orarul este valabil şi pentru accesul la terenurile de tenis. Şi directorii unităţilor de învăţământ au solicitat decalarea programului de acces gratuit la bazin cu o oră, în aşa fel încât cursurile să aibă loc în intervalul 10.00-15.00. C.N.

Redeschidere
Turiştii care vor petrece minivacanţa de 1 decembrie pe Valea Prahovei vor avea ocazia să viziteze şi Castelul Peleş. Acesta îşi redeschide porţile pentru vizitatori pe 30 noiembrie, după ce timp de o lună a fost închis pentru curăţenie şi conservare preventivă anuală. În această perioadă, cele 190 de încăperi ale castelului, precum şi  corpul administrativ, podurile şi subsolul au fost supuse unui minuţios proces. Piesele de artă decorativă au fost păstrate în spaţii-tampon, unde au fost curăţate şi protejate până la reetalare. Tâmplăria a fost curăţată, geamurile şterse, covoarele curăţate. C.B.

Recunoştinţă
Adriana Florea, din Câmpina, doreşte să-şi aducă omagiul său colectivului medical din cadrul Spitalului Municipal Câmpina pentru probitatea profesională de care dă dovadă. În acelaşi timp, îi mulţumeşte medicului urolog Daniel Ioniţă, care, prin competenţă, dar şi printr-un comportament şi o atitudine deosebită, a reuşit să-i redea starea de sănătate atunci când s-a aflat în dificultate.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co