Actualitate

Şi-a violat propria fiică

O tânără din Puchenii Mari a fost batjocorită de propriul tată, iar acum îi poartă în pântece copilul.

Este povestea tragică a unei fete în vârstă de 18 ani, care a fost agresată sexual în repetate rânduri şi, de frică şi ruşine, nu a îndrăznit să spună nimănui nimic, despre tragedia prin care trecea. „Nu am ştiut nimic. A zis că s-a întâmplat, într-o zi,  când nimeni nu era acasă. Copii erau la joacă, eu eram la şcoală să iau fata şi acolo unde stăm noi nu aude nimeni, nimic. Ar fi plâns, săraca, dar cine să audă de acolo. El era băut când s-a întâmplat. Nu obişnuieşte să bea, decât aşa…, ocazional. Fetei i-a fost ruşine să spună”, a declarat Cristina Teodorescu, mama fetei.
Deşi bărbatul e considerat de vecini un om cumsecade, fapta  a stârnit revoltă în sat. “Este un om muncitor şi cumsecade. Nu îmi vine să cred că a făcut aşa ceva cu propria lui fată”, a declarat un vecin. “Este ruşine ce a făcut. Nu trebuie iertat dacă a făcut lucrul ăsta”, a declarat o altă vecină.
Mama a aflat de cele întâmplate mult prea târziu ca să mai poată face ceva. “Este în şapte luni, am înţeles. Mai rău este că, din ce ştiu de la o mătuşă, copii care se nasc din incest nici nu ies sănătoşi. Eu nu am observat sarcina. Am văzut doar că era foarte tristă şi nu vroia să-mi spună ce este cu ea”, a declarat Cristina Teodorescu.

Dosar penal
Pe fir au intrat şi poliţiştii, care au deschis un dosar penal în acest caz. “În periada martie-februarie, acesta a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui în repetate rânduri, fără încuviinţarea acesteia. În urma acestor contacte sexuale, fata a rămas însărcinată, în prezent fiind în şapte luni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Daniel Radu.
Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea de până la 18 ani, pentru viol şi incest. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co