Actualitate

Accident în lanţ pe DN 1

Trei maşini şi o căruţă au fost implicate într-un accident pe Drumul Naţional nr. 1, pe podul de la intrarea în localitatea Băneşti.

Accidentul s-a produs în cursul săptămânii trecute, la intrarea dinspre municipiul Câmpina. „Treceam pe pod şi au venit maşinile din spate. M-a lovit prima mașină şi când am întors capul am văzut că toate trei sunt lovite. Cred că avea viteză ultima maşină, care a intrat în noi”, a declarat căruţaşul. Şoferul Daciei Logan, care se afla în spatele atelajului hipo, a redus viteza, la fel şi conducătorul autoturismului următor, Opel Vectra. Din spate a venit, însă, o maşină Seat, al cărui șofer nu a  putut evita impactul şi a produs întregul accident.
„Conducătorul auto al autoturismului marca Seat nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, astfel încât acesta, când a frânat, a intrat în coliziune cu el, lovind autoturismul Opel, după care acesta din urmă a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Logan care a fost proiectat, la rândul său, într-un atelaj. Din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului marca Seat”, a declarat Ag.-şef Dorian Doman, din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene al IPJ Prahova. Din fericire, din acest accident nu au rezultate victime, ci doar pagube materiale. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co