Actualitate

Incendiu la o hală a Turnătoriei Orion

Incendiu puternic la Turnătoria Centrală Orion. Câmpina a fost acoperită de un nor de fum miercurea trecută, în jurul orei 7,40.
În cadrul halei monobloc, din incinta unităţii, a luat foc un transformator electric, de înaltă tensiune, de 6000 de volţi.
„Garda de intervenţie s-a deplasat cu patru autospeciale de la Câmpina, cu apă şi spumă, şi două autospeciale de la Băicoi. Am acţionat cu trei ţevi generatoare de spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La faţa locului am găsit un transformator de la un cuptor electric, în flăcări, circa 400 mp, cu flăcări foarte mari, temperatură mare degajată, fum şi gaze toxice”, a declarat comandantul Detaşamentului de Pompieri Câmpina, Lt. col. Florin Naghi.
Intervenţia pompierilor a durat aproximativ o oră şi jumătate şi a fost destul de dificilă. „A fost pericol de a ceda tavanul din cauza elementelor metalice care au fost încălzite foarte puternic şi au cedat”,  a mai spus Lt. col. Florin Naghi. Incidentul nu s-a soldat cu victime. La faţa locului problema a fost rezolvată în timp util, fără alte urmări. D. R.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co