Politica

A început campania electorală?

De ceva vreme, circulă prin cutiile poştale ale cetăţenilor din Câmpina, tot felul de fluturaşi cu sigla PNL, care îndeamnă oamenii să participe la întâlniri cu reprezentanţii acestui partid. Mulţi au interpretat această acţiune ca fiind una ce ţine de o campanie electorală.    

„Întâlnirile cu oamenii le-am început de vreun an şi ceva. Dacă oamenii interpretează că timp de patru ani faci campanie electorală, înseamnă că este bine. Să dea Dumnezeu ca toate partidele, timp de patru ani, să se întâlnească cu oamenii! Înseamnă că sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă cu ei şi cu locurile unde stau. De regulă, astfel de întâlniri au loc în diverse zone ale oraşului, unde vin între zece şi treizeci de oameni. În ziua de 29 iulie, ne-am întâlnit cu vreo treizeci de oameni, în zona străzii Odobescu. Unii au venit cu probleme reale, alţii au venit cu o oarecare reticenţă. Chiar am fost întrebaţi dacă nu suntem în campanie electorală. Nu suntem în campanie. Dar, pe noi, chiar ne interesează ce anume se întâmplă în oraş. Dacă lumea înţelege acest lucru, este bine, dacă nu înţelege înseamnă că asta este soarta noastră, de a fi inerţi, de a nu ne interesa, de a nu ne organiza. Vrem să trezim conştiinţa oamenilor, să vadă că au nişte drepturi în acest oraş şi că, de fapt, banii sunt ai tuturor, nu doar ai celor care sunt aleşi şi care cred că pot face ce vor cu ei. Ştiu că deranjăm şi alte partide. De ce nu merg şi cei care fac parte din partidul de guvernământ să discute cu oamenii, să încerce să le rezolve problemele? Sincer să fiu, după atâţia ani de condus un oraş, să încerci să ieşi la discuţii în al 16-lea an, parcă este cam târziu. Vom continua activitatea noastră, ca să ştim permanent ce se întâmplă în oraş. Chiar dacă nu o să fie un membru al partidului nostru primar, oricum vor fi în Consiliul Local oameni din zona noastră politică, prin care vrem să dăm o altă faţă activităţii acestuia. Consider că atât în Primăria Câmpina, cât şi în Consiliul Local Câmpina, trebuie să lucreze oameni interesaţi de problemele oraşului, implicit de problemele concetăţenilor lor, cu înclinaţie către problemele sociale. Astfel de oameni încercăm să aducem în prim-plan, pe listele partidului şi, nu neapărat oameni care aduc nişte voturi prevalându-se de un nume, ci oameni care vor să facă cu adevărat ceva” a declarat liderul filialei PNL Câmpina, Virgil Guran.
Cu alte cuvinte, Virgil Guran nu le-ar da potenţialilor alegători decât o întâlnire şi posibilitatea unor discuţii, spre deosebire de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care, săptămâna trecută, a avut o întâlnire cu administratorii de bloc din colegiul său… în jurul unei cine bogate. Cine mai ştie când, se face sau nu, campanie electorală? Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co