Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Puterea, încolţită la Câmpina

Uniunea Social Liberală (USL) Câmpina a susţinut o conferinţă de presă, prezenţi fiind senatorul Georgică Severin, Ion Dragomir şi Virgil Guran, liderii locali ai PSD, respectiv PNL.

Cei trei oameni politici au prezentat sinteza unei întâlniri avută cu reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare în rezervă şi retragere şi disponibilizate, nemulţumiţi că „s-a trecut cu buretele peste munca lor de zeci de ani şi sacrificiile făcute sub haina militară”. S-a scos în evidenţă faptul că persoanele aflate în această situaţie se simt afectate mai mult în planul statutului social decât financiar, onoarea militară fiind mai presus de prozaica pensie, care va fi bazată, de-acum încolo, pe principiul contributivităţii şi nu pe bugetul statului.

Plan
La întâlnire s-a discutat posibilitatea încheierii unui protocol de colaborare ce vizează îndepărtarea regimului Băsescu-Boc, discuţia rămânând deschisă din acest punct de vedere. În altă ordine de idei, Georgică Severin a subliniat cu ironie preluarea în administraţie, prin licitaţie publică, a bazinului didactic de înot, devenit, deja, un măr al discordiei politice. „Salutăm marile afaceri făcute în Câmpina, în sensul în care o firmuliţă, care cedează 40% dintr-un profit ipotetic, preia în administrare o piscină de un milion de euro, construită din bani publici, din care 80% din cheltuieli sunt plătite de contribuabili.
Acestea sunt genul de afaceri promovate de PDL pentru propria clientelă, pentru o firmă din Ploieşti care-şi plăteşte taxele la Ploieşti”, a afirmat senatorul. În acelaşi timp, a pus pe tapet faptul că printr-o hotărâre de Guvern s-au deblocat 700 de posturi pentru administraţiile locale. „Din câte ştiu eu, sunt aprobate pentru primari PDL. Ţinând cont de bunele relaţii pe care le are primarul Tiseanu cu personalităţi PDL, mă întreb dacă n-ar fi cazul ca opt locuri, din cele 700, să fie aprobate Câmpinei, să se rezilieze contractul oneros, iar cu cei opt angajaţi să se preia administrarea bazinului de către administraţia locală”, a declarat Georgică Severin.  Carmen NEGREU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co