Actualitate

Catalina Bozianu: PMP are sansa istorica sa devina partidul dorit de români

Situația actuală a țării, când oamenii vor cu adevărat figuri politice noi, vor un alt mod de a face politică, doresc  politicieni care să se implice în viața lor, care să îi asculte, să le preia problemele și să le promoveze interesele, reprezintă o oportunitate istorică pentru Partidul Mișcarea Populară de a deveni partidul dorit de români, a afirmat deputatul de Prahova Cătălina Bozianu, la Congresul PMP desfășurat la finalul săptămânii trecute.

“Suntem singurul partid care face opoziție reală și competentă la PSD. Pentru că, dacă PSD a dovedit că nu știe să guverneze, PNL dovedește că nu este capabil să facă opoziție”, a afirmat deputatul prahovean.

Ea a arătat că PMP este “singurul partid care propune și susține, astăzi, un proiect de țară – Unirea cu Republica Moldova. Suntem singurul partid de opoziție care susține sincer și deschis singura cale prin care PSD poate fi alungat de la putere – alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Suntem singurul partid de opoziție care ascultă, înțelege și preia punctele esențiale de pe agenda românilor”.

Cătălina Bozianu a afirmat, de la tribuna Congresului PMP, că, în pofida celor care “ne cântă prohodul pe la televiziuni, fie de la putere, fie din opoziție, suntem cel mai viu partid de pe scena politică actuală. Atacurile la adresa noastră, venite fie din zona puterii, fie din zona opoziției, sunt cea mai bună dovadă că existența noastră supără. Că activitatea noastră deranjează și sperie. Eu am convingerea că vom rezista tuturor atacurilor și că vom ieși din acest război mai buni și mai puternici. Chiar dacă nu ne va fi ușor”.

Deputatul de Prahova a ținut să se exprime și în calitate de președinte interimar al organizației de femei a PMP, afirmând că această formațiune nu va urma modelul PSD în materie de promovare a femeilor în politică.

“Într-adevăr, avem premier o femeie, primar general la București – o femeie, ministru de Intern – o femeie. În realitate, niciuna dintre aceste doamne nu face cinste funcției în care a fost promovată. Doamna Firea a încercat să speculeze politic succesul Simonei Halep și s-a făcut de râs. Doamna Firea a sufocat și mai mult traficul în București, iar străzile arată ca după bombardament. Doamna Dăncilă și doamna Carmen Dan nu sunt decât simple executante ale ordinelor lui Liviu Dragnea, un fel de secretare pe al căror birou scrie „premier” și „ministru de Interne”. Respect munca de secretariat, este chiar esențială pentru buna funcționare a unei organizații, dar, pentru aceste demnități înalte din statul român, este nevoie de mult mai mult”, a mai spus Cătălina Bozianu.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co