Actualitate

15 mitraliere şi pistoale găsite la Sălciile

Cinci mitraliere şi zece pistoale din lotul Ciorogârla au fost găsite joia trecută, de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) într-o casă din comuna Sălciile.

Imobilul respectiv este al bunicilor interlopului Eugen Preda. Oamenii legii au răscolit toată locuinţa şi au găsit în cele din urmă armele care se pare că erau adăpostite aici de ceva vreme. În această cauză sunt arestate deja 17 persoane. Inclusiv Eugen Preda se află în acest moment în penitenciar. “Armele au fost găsite în podul casei şi cu siguranţă fac parte din lotul căutat”, a declarat procurorul DIICOT Codruţ Olaru.
Vecinii oamenilor a căror casă a fost percheziţionată au declarat că Eugen Preda nu prea venea prin localitate, ci mai mult părinţii săi treceau prin zonă. Destul de rar, se pare, pentru că imobilul nu mai era locuit de ani de zile. “Cred că de 20 de ani nu mai stă nimeni aici. Vin din când în când, dar nu i-am mai văzut nici pe ei de ceva timp. Putea să ascundă orice acolo, dar or fi venit noaptea că ziua îi vedea cineva”, spune un vecin.
Armele găsite se adaugă celor 36 deja recuperate. În ianuarie 2009, de la unitatea militara Ciorogârla au fost furate 62 de arme. Anchetatorii au descoperit ulterior că întreaga operaţiune aparţine clanului Preda, ai cărui membri au fost acuzati şi de trafic de droguri.  Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co