Actualitate

Reglări de conturi cu asasini plătiţi, la Câmpina

masina-jandarmiDacă în ultimii ani în judeţul Prahova nu au fost incidente sângeroase deosebite, considerate premeditate la nivelul crimei organizate, iată că zilele trecute, la Câmpina, era cât pe ce să aibă loc un asasinat la comandă.

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploiesti, împreună cu ofiteri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Ploieşti au destructurat unui grup infracţional organizat, format din cetăţeni moldoveni şi români, specializat în infracţiuni de violenţă, cu folosirea armelor de foc. Mai exact, oamenii legii s-au aflat la locul potrivit, în momentul potrivit, pentru a preîntâmpina executarea unui personaj din lumea interlopă. Potrivit anchetatorilor, din cercetări a rezultat faptul că membrii grupării intenţionau sustragerea, prin violenţă şi folosirea armelor de foc, a unor sume importante în valută, rezultate din organizarea ilegală de jocuri de noroc, de către membri cunoscuţi ai lumii interlope prahovene, într-o casă din Câmpina.
“În acest caz, procurorii DIICOT au prins în flagrant, joi noapte, în Câmpina, doi membri ai grupării, în autoturismul cu care aceştia se deplasau fiind descoperite un pistol cu amortizor si muniţia aferentă, un pistol cu gaze, cagule, boxuri şi cătuşe. De asemenea, anchetatorii au făcut cinci percheziţii în Bucureşti şi în Câmpina, la locuinţele învinuiţilor şi la cazinoul ilegal, în urma cărora, în casa unui alt membru al grupării, au fost găsite 42 de cartuşe şi un pistol”, au precizat oamenii legii în respectivul comunicat.
La sediul DIICOT Ploieşti au fost duse pentru audieri peste 15 persoane.  A. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co