Actualitate

Lovitură printre hoţii de fier

actiune-hoti-fierJPGPatru membrii ai unei reţele de hoţi de fier vechi şi alte componente feroase au fost reţinuţi în timp ce încercau să dea o nouă lovitură la o fostă fabrică de cherestea din Buşteni.

De la societatea respectivă au reuşit, în urmă cu ceva timp, să fure mai multe componente electrice ale reţelei de înaltă tensiune. De data aceasta hoţii au sustras mai mulţi condensatori, însă au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din staţiune. Paguba produsă de infractori depăşeste 60.000 de lei. Întrebat ce intenţiona să facă ulterior cu transformatoarele, unul dintre cei cercetaţi au declarat că dorea să le cumpere mâncare copiilor.
“Nu furam ca să ne pricopsim… Alţii care fură mai mult nu sunt luaţi…”, a spus în faţa camerelor de filmat ale presei, un alt suspect.

În spatele gratiilor
Oamenii legii i-au reţinut pe cei patru bărbaţi şi i-au prezentat magistraţilor de la Judecătoria din Sinaia, de unde au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. În urma verificărilor, poliţiştii oraşului Buşteni au constatat că cei patru bărbaţi au antecedente penale pentru furt, având la activ şi alte sustrageri de componente electrice de la alte reţele de transport de energie electrică sau fier vechi din diverse unităţi părăsite sau zone industriale. A. B.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co