Imobiliare Valea Prahovei
Sanatate

Zvonurile nu se adeveresc!

Tiu-CalinUmblă vorba prin Spitalul Municipal Câmpina că, în scurt timp, conducerea are în plan să demisioneze. Este imposibil să mulţumeşti pe toată lumea, dar zvonurile nu au fost confirmate.
„Noi, în acest moment, nu avem în nici un caz de ce să plecăm, după câteva luni de succes evident în acest spital. Probabil că sunt zvonuri pornite de la cei nemulţumiţi. Niciodată nu pot fi mulţumiţi toţi cei din jurul tău. Despre restructurări în spital, de asemenea, vom mai vorbi şi acestea se vor face. Au tot fost amânate pe considerente electorale, dar momentul în care se vor produce urmează să vină. Cred că aceste zvonuri vin, în special, din direcţia celor care îşi pierd postul sau din partea celor care realizează că nu-şi găsesc utilitatea în această schemă a spitalului”, a declarat Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.
Cum lucrurile merg spre bine, având în vedere faptul că datoriile Spitalului din Câmpina s-au redus cu mult, într-un timp foarte scurt, nici unul dintre membrii echipei manageriale nu are de gând să renunţe.„Privim înainte spre temele despre care vorbeam şi, după cum vedeţi, se lucrează şi în birouri şi pe teren”, a mai spus Călin Tiu.
Spitalul Municipal Câmpina va funcţiona având în continuare aceeaşi structură a conducerii, scopul fiind acela de a duce proiectele începute la bun sfârşit, dar mai ales acela de a ajunge la stabilitatea financiară. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co