Actualitate

ZARVA 500

500-de-numere-1Laurenţiu Megelea, general manager – Valea Pravovei TV: „Doresc să urez cât mai multe apariţii, cât mai bune, ale săptămânalului Zarva, în numele colectivului VP TV şi al ziarului Valea Prahovei. Sunt foarte multe lucruri bune care ne leagă de acest nume, Zarva, şi multe amintiri frumoase. Mult succes şi ţineţi-o tot aşa!”
George Severin! Editorul fondator al săptămânalului Zarva. A reuşit să ţină un ziar local timp de 10 ani. Şi a venit momentul pentru sărbătoare. Săptămâna trecută, mai exact joi,  30 iulie, a apărut ziarul cu numărul 500.
Mulţi oameni au trecut prin redacţia ziarului Zarva. Mulţi au plecat pe la alte redacţii de ziare sau de televiziune. Un lucru este clar: editorul fondator George Severin recunoaşte că, fără cei care au lucrat alături de el, nu ar fi ajuns unde se află acum. Un ziar este un mijloc de a te afirma.
George Severin: „Mă simt mai bătrân un pic, mult mai conştient de ceea ce m-am legat. Astăzi, venind la redacţie să-mi 500-de-numereajut colegii la apariţia acestui număr, prima dată după multe luni, am simţit nostalgia şi plăcerea muncii de ziarist şi, în acelaşi timp, am senzaţia că am făcut un lucru bun pentru Câmpina, pentru cititori, pentru tineretul care a lucrat aici şi pentru mine. Pentru că trebuie să fiu conştient că, poate, şi activitatea din Zarva şi notorietatea pe care mi-a adus-o această publicaţie a contribuit la alegerea mea ca senator.”
Un alt aspect pe care editorul fondator al săptămânalului Zarva a ţinut să-l spună a fost acela că, deşi a ajuns cu ziarul la numărul 500, nu crede că va ajunge la numărul 1.000. Internetul, se pare, va lua locul ziarelor tipărite pe hârtie. Şi pentru că experienţa îşi spune cuvântul, George Severin a transmis un mesaj tuturor colegilor de presă: “Să nu uite că noi scriem pentru cititorii noştri, că în primul rând ne interesează ei şi mai puţin cei care şi-ar dori să apară anumite lucruri în ziare.”
Noi, colectivul redacţional de la Ziarul Valea Prahovei şi de la Valea Prahovei TV le urăm celor de la Zarva să facă în continuare ceea ce fac de 10 ani!
“LA MULŢI ANI” şi la cât mai multe apariţii! Relu NISTORDSCF0286

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co