Politica

Încleştarea politică a început

În prima conferinţă de presă din acest an, reprezentanţii USL din Câmpina, respectiv liderul local al PSD, Ion Dragomir, şi cel al PNL, Virgil Guran, împreună cu senatorul PSD Georgică Severin, au trecut în revistă acţiunile de protest la care au participat, la Ploieşti şi Bucureşti, dar nu au lipsit nici atacurile directe îndreptate împotriva adversarilor politici.

Dincolo de prezentarea acţiunilor comune din cadrul USL, la nivel naţional, Ion Dragomir, viceprimar şi preşedinte al organizaţiei PSD Câmpina, l-a atacat dur pe consilierul local Daniel Telegescu, membru PDL. „Daniel Telegescu a fost un adevărat şef de şantier la lucrarea de care v-am spus, cea din spatele stadionului, iar la concursul care are loc săptămâna viitoare în Primărie, pentru ocuparea unui post la Biroul de Stare Civilă, totul este aranjat pentru fiica lui Telegescu, care este vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL. Şi ca să vă mai spun una despre Daniel Telegescu, aflaţi că acesta primeşte salariu de la Clubul Unirea, din banii publici repartizaţi de Consiliul Local. Este vorba de 10 milioane de lei vechi, pe lună!” a spus Ion Dragomir.

Replica nu a întârziat
În urma acestor declaraţii, consilierul Daniel Telegescu a organizat, luni, o conferinţă de presă, considerând acuzaţiile care i se aduc ca fiind nefondate. El a scos în evidenţă faptul că a fost tot timpul angajat al unor firme private şi nu s-a bazat doar pe indemnizaţia de consilier, fiind la dispoziţia presei oricând, pentru a-şi prezenta contractul de muncă. „Nu am fost diriginte de şantier la nicio lucrare. Atunci când s-a realizat lucrarea de acces la stadion, eu, în calitate de manager general al Clubului Unirea Câmpina, împreună cu preşedintele acestuia, Mărgărit Ciubotaru, fiind la stadion, am ieşit afară şi am studiat cum se desfăşoară lucrarea, stând de vorbă cu lucrătorii şi atât. Întreb: unde au fost viceprimarul Dragomir şi cei care trebuia să vadă cum se face această lucrare? Nu cred că am făcut ceva ilegal, prin această ieşire. În privinţa banilor de la Clubul Unirea, este adevărat că sunt trecut pe statul de plată cu o sumă de 1.000 de lei brut. Nu înţeleg, însă, care este nemulţumirea viceprimarului Dragomir, atâta vreme cât şi dânsul face parte din Comitetul Director şi ştia încă din luna august a anului trecut că eu şi ceilalţi oameni cu funcţii de conducere executivă la acest club, care chiar muncim, suntem trecuţi pe statul de plată şi chiar domnia sa ne-a învăţat să nu trecem că este salariu, ci indemnizaţie. Dacă avea ceva de zis, de ce nu a făcut-o atunci?! De ce s-a trezit abia acum? În plus, de fiecare dată când s-au aprobat bani pentru FC Unirea, eu m-am abţinut de la vot, fiind în conflict de interese şi nu în stare de incompatibilitate. În privinţa concursului la care participă fiica mea, nu am niciun fel de amestec. Ea a găsit anunţul pe site-ul Primăriei Câmpina. Este un concurs deschis oricărei persoane, se poate înscrie oricine. A se vedea salariul pentru acest post, care este unul derizoriu. Fiica mea şi-a pregătit dosarul, a învăţat şi nu înţeleg de ce nu ar participa la acest concurs”, a combătut Daniel Telegescu, acuzele lui Ion Dragomir. Totodată, consilierul a anunţat că ia în calcul şi o eventuală demisie din Comitetul Director al FC Unirea Câmpina. Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co