Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Zăpadă şi reduceri la echipamente sportive

reduceri-la-echipamente-1Dacă aţi crezut că la munte nu se mai pot practica sporturile de iarnă, v-aţi înşelat. În timp ce mulţi deja se gândesc să plece câteva zile pe litoralul românesc, iubitorii sporturilor extreme mai profită, încă, de stratul de zăpadă de pe văile din Bucegi.

Ei spun că omătul din zonele abrupte este perfect pentru o tură cu schiurile, însă, numai cei cu adevărat experimentaţi se pot descurca în aceste locuri. Şi cum magazinele din staţiunile montane au redus chiar şi la jumătate preţurile la echipamente, este un bun moment pentru achiziţionarea unei perechi de schiuri, clăpari, sau beţe noi. La peste 1.800 de metri altitudine, zăpada este încă bună pentru practicarea schiului, sau snowboard-ului, aşa că cei pasionaţi de sporturile albe încă se mai bucură de o experienţă unică, pe văile abrupte.

Valea celor „extremi”
Valea Mălinului este unul din locurile foarte căutate de turişti şi localnici, atunci când primăvara se instalează în staţiuni.
Cei care au încercat acest sport spun că este foarte periculos, însă nimic nu se compară cu sentimentul de a te simţi liber pe munte. Tot în această perioadă, centrele care comercializează echipamente, au lansat pe piaţă oferte tentante. Sezonul s-a încheiat de câteva săptămâni, iar preţurile au fost reduse cu 30%, până la 50%. Aşadar, dacă nu v-aţi permis în iarnă să vă schimbaţi placa sau schiurile, acum este momentul să o faceţi.
„Pe Valea Prahovei încă se mai poate găsi echipament. A rămas în stoc din iarnă, iar acum îl scoatem la vânzare. Mulţi caută pe internet oferta, ajung în zonă şi ne caută. În afară de cel nou, există şi echipament second hand, iar preţurile sunt mici şi pentru buzunarul fiecăruia”, a precizat patronul unui magazin de echipamente, Ion Bogdan. De exemplu, un pachet nou şi complet ce conţine schiuri, clăpari, beţe şi cască, se vinde acum cu 900 lei, iar în iarnă preţul lui ajungea la 1.300  lei.
Şi plăcile se găsesc la preţuri atractive. Dacă acum câteva luni, preţul uneia era de 800 lei, acum se poate cumpăra şi cu 500 lei. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co