Sport

Winter Air Sports

Între 24 şi 26 februarie 2012 la Cota 2000 din Sinaia se va desfăşura cea de-a V-a ediţie Winter Air Sports.

Fanii sportului extrem vor avea parte de trei zile de distracţie şi adrenalină, cu ajutorul celor trei categorii de concurs: Speedfly, Race Kite şi Freestyle. Succesul va fi asigurat de sportivi de renume mondial, care vor impresiona publicul cu evoluţii deosebite.
Printre aceştia se află Oliver Palmers din Austria, dar şi Toma Coconea, vicecampion mondial la cea mai dură competiţie de adventure din lume. În cele 14 zile de concurs, sportivul a parcurs aproximativ 1000 km în mers şi peste 800 km în zbor.

Momente de neuitat
Ediţia din acest an a Winter Air Sports va aduce un spectacol desăvârşit, susţinut de membrii asociaţiei sportive TNT-Brothers.
Paraşutiştii clubului vor acoperi cerul oferind un număr inedit: stele făcute din oameni în cădere liberă, zbor cu wingsuit-ul, aterizări în paralel şi multe alte surprize.
Iubitorii snowkite-ului vor avea posibilitatea să se iniţieze în tainele acestui sport, sub supravegherea instructorilor.
Snowkiting-ul este sportul care foloseşte forţa de tracţiune dezvoltată de un zmeu, în deplasarea cu schiurile sau snowboardul pe zapadă.
Platoul de la Cota 2000 din Sinaia este singura locaţie din ţară unde se pot practica atât freeride-ul cât şi schi-ul extrem.
Cei care doresc să se bucure de un spectacol extraordinar sunt aşteptaţi vineri, sâmbătă şi duminică în Sinaia la Winter Air Sports 2012. C. B.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co