Turism

Weekend pe poteci

Chiar dacă vremea nu a fost prea însorită pe Valea Prahovei, turiştii au profitat de temperaturile ridicate din weekend şi au luat la pas potecile de la poalele Bucegilor.

Cele mai căutate destinaţii au fost din staţiunea Buşteni la Cascada Urlătoarea şi în Valea Spumoasă, două trasee uşoare, de promenadă, recomandate oricărui tip de turist.
Pe jos, cu bicicleta sau în… rucsac (bebeluşul cărat în rucsac) turiştii de toate vârstele s-au bucurat din plin de plimbare. “Vremea este frumoasă, traseul este ok… A meritat să mergem până aici”, a declarat unul dintre turiştii care au ieşit în mijlocul naturii.
“E foarte bine, e foarte ok să mergi pe munte astăzi… Mergeţi la cascadă şi o să vedeţi ce frumos e”, a spus un alt pasionat de drumeţie.

Distracţie la aer curat
Cu fripturile pregătite de acasă, unii dintre turişti au aprins chiar şi un mic grătar. Fără a sta prea mult pe gânduri, cei mai curajoşi au escaladat stânca mare din faţa cascadei Urlătoarea pentru fotografii pe care le vor păstra ca amintire. “E frumos, e superb… E a doua oară când vin în două săptămâni. Sunt cu tovarăşii mei şi e frumos; vremea e bună, nu plouă…, deşi am fost şi pe ploaie”, a spus unul dintre turiştii care a ajuns la Cascada Urlătoarea. “E frumos, vremea încă e bună pentru perioad asta”, a spus un tovarăş de-al său.
Acesta ar putea fi ultimul weekend numai bun pentru drumeţie în masivul Bucegi.
Pentru următorul sfârşit de săptămână, meteorologii prognozează o schimbare în rău a vremii, cu temperaturi mult mai scăzute. Adrian BURCEA

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co