Editorial

Vremea schimbării

De regulă, în media, indiferent de genul de exprimare – presă scrisă, televiziune sau radio – toamna este vremea primenirii. Schimbări de formă sau de conţinut, de formă şi de conţinut, realizate în speranţa unei mai bune reflectări a vieţii sociale de zi cu zi, în speranţa unei mai bune transmiteri a mesajului redacţional.
Începând cu acest număr, săptămânalul Valea Prahovei vă propune câteva schimbări în formula de prezentare, prima dintre ele constând în concentrarea segmentului mare/mică publicitate în zona de mijloc a ziarului, acesta beneficiind de propria numărătoare a paginilor.
În consecinţă, dacă v-aţi obişnuit cu o anume rigurozitate, cu ordinea de până acum de apariţie a materialelor în cadrul publicaţiei – în special a celor din sfera culturii şi a sportului -, vă urăm lectură plăcută şi folositoare în noua aşezare şi vă asigurăm că, în niciun caz,  schimbările în prezentare nu aduc un minus în calitatea informaţiilor. Ba din contră! Ne-am propus, din punct de vedere editorial, abordarea mai directă a subiectelor de interes cetăţenesc, interacţionând mai mult cu dumneavoastră sub forma generării unui cadru de liberă exprimare a opiniilor pe diverse teme – în acest sens va deveni permanentă realizarea unui articol de ultimă pagină izvorât din conceptul de dezbatere publică – şi, nu în ultimul rând, ne-a propus creşterea nivelului de informaţie nouă şi exclusivă din paginile ziarului.
Să auzim de bine, de tot mai bine! Adrian RADULESCU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co