Editorial

Puterea exemplului

Pe 30 septembrie s-a încheiat a doua ediţie a campaniei umanitare „Educaţie înseamnă viitor”, derulată de săptămânalul nostru, împreună cu VP TV şi Radio Best. S-a încheiat e un fel de a spune, pentru că  ziua finală nu a fost altceva decât un termen limită de apel către semenii noştri, a fost punctul final al mediatizării dorinţei noastre de a-i ajuta pe cei de lângă noi. Zilele acestea continuăm să mergem în familiile nevoiaşe, pentru a le duce copiilor, împreună cu sponsorii noştri, speranţa într-un viitor mai bun, tradusă într-un ajutor material specific începutului de an şcolar.
Am fost mai prompţi sau am reacţionat mai greu decât anul trecut? Au fost mai mulţi sau mai puţini cei cărora le-am trecut pragul? Le-am oferit mai multe sau mai puţine lucruri? Cei care ni s-au alăturat în campanie, fie oameni simpli, societăţi comerciale sau instituţii publice, au fost mai mulţi sau mai puţini decât anul trecut? Asta chiar contează doar pentru noi, individual, pentru cei din redacţie care, neavând altceva mai bun de făcut, într-o clipă cotidiană, am putea încerca să împărţim lumea din jurul nostru în alb şi negru, în buni şi răi, după cum a răspuns fiecare chemării noastre.
Pentru noi toţi, în general, contează, însă, doar ceea ce s-a făcut, pentru că nu putem merge mai departe, dacă nici măcar exemple pozitive nu mai avem de dat. Şi pentru asta le mulţumim înzecit tuturor celor care ne-au ajutat şi însutit tuturor celor care nu au făcut-o, dar, văzându-ne, o vor face cu siguranţă anul viitor. Adrian RADULESCU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co