Actualitate

Vor incepe lucrarile pentru introducerea retelei de canalizare in cartierul Mitica Apostol

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Municipalitatea a anunţat recent că în această vară vor începe lucrările pentru introducerea reţelei de canalizare pe străzile din cartierul Mitică Apostol, una dintre cele mai izolate şi ignorate zone ale municipiului. Viceprimarul Cristian Ganea s-a deplasat, personal, zilele trecute în zonă pentru a face ultimele verificări și a vedea dacă planurile corespund cu situaţia din teren.

Astfel, Ganea a anunţat că lucrările vor viza introducerea canalizării în cartier şi racordarea acesteia la sistemul centralizat al municipiului, dar şi introducerea reţelei de apă pe străzile unde încă nu se făcuse acest lucru. La final, printr-un alt contract, municipalitatea va comanda asfaltări şi marcaje rutiere. Lucrările pentru apă şi canalizare vor fi efectuate de societatea de construcţii cu care Primăria Ploieşti are de mai mulţi ani un acord-cadru vizând extinderea reţelelor subterane şi vor fi plătite de municipalitate, cel mai probabil din banii obţinuţi din creditul bancar contractat în 2016.

„În cartierul Mitică Apostol, am verificat starea terenului în vederea demarării proiectului de realizare a rețelei de apă și canalizare. Totodată, vom începe lucrări de asfaltare, semnalizare și marcare a drumurilor. Am avut alături, în echipa de verificare, reprezentanți ai Direcției Tehnic-Investiții, Direcției de Gestiune Patrimoniu, Apa Nova și firma care se ocupă de proiectare”, a scris viceprimarul Ganea pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

 

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co