Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Viceprimarii Ganea si Pană pun din nou tunurile pe primarul Adrian Dobre

Criza cu care se confruntă oraşul nostru din cauza lipsei serviciilor de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare oferă un nou prilej viceprimarilor Cristian Ganea şi George Pană să pună tunurile pe edilul şef, Adrian Dobre, şi să îl acuze de lipsă de colaborare şi comunicare.

Astăzi, cei doi viceprimari i-au reproşat lui Dobre că nu ar fi avut un comportament corespunzător la ședința Comitetului pentru Situații de Urgență și că de fapt nu ar vrea să rezolve problema care privește siguranța cetățenilor.

În plus, Cristian Ganea a opinat că şedinţa respectivă ar fi avut un scop mai mult politic decât de urgență sau de alertă, acuzând că participanţilor nu li s-ar fi dat ocazia să vină cu alte propuneri.

În urmă cu doar două zile, cei doi viceprimari au organizat o conferinţă de presă la sediul organizaţiei ALDE Ploieşti pentru a-i aduce mai multe acuzaţii primarului Adrian Dobre. Şi asta, după ce, în prealabil, organizaţiile PSD şi ALDE Ploieşti publicaseră un comunicat de presă în care solicitau demisia edilului şef al municipiului. A început oare campania electorală şi noi nu ştim?

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co