Turism

Vacanţe de sezon, la preţ redus

vacante-la-pret-redus-2Prin programul „O săptămână la munte”, se pot petrece câteva zile în stațiunile de pe Valea Prahovei, într-un cadru natural deosebit și la prețuri pentru toate buzunarele.

Veşti bune pentru cei care îşi doresc să petreacă pe Valea Prahovei un sejur, în urma ofertelor promoţionale lansate pentru iubitorii muntelui. Turiştii care vor să se relaxeze în lunile martie şi aprilie în staţiunile de la poalele Bucegilor sunt întâmpinaţi de hotelieri cu tarife reduse la cazare, dacă se înscriu în programul „O săptămână la munte”, care cuprinde pachete specifice perioadelor de extrasezon. Până pe 30 aprilie, puteţi pleca într-o vacanţă de șase zile la munte, cu preţuri cuprinse între 150 şi 360 de lei. Tarifele diferă, deoarece sunt calculate în funcţie de numărul de stele al unităţilor de cazare. „Este o iniţiativă lăudabilă a Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi sperăm să prindă la public. Este un program care durează cinci zile, începând de duminică până vineri. În jur de 358 de lei costă pachetul de persoană, la un hotel de patru stele, iar cei care nu se înscriu în acest program, plătesc pentru aceleaşi serivicii, dar cu micul dejun inclus, peste 550 de lei de persoană”, a precizat directorul de marketing al unui hotel de patru stele, Marius Vânătoru.

Program cu acoperire națională
În acest program s-au înscris 68 de hoteluri de pe Valea Prahovei, staţiunile balneare şi cele din nordul Moldovei. În condiţiile în care tot mai mulţi români sunt afectaţi de criza economică, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc este de părere că turiştii trebuie să fie încurajaţi să-şi petreacă vacanţele în ţară. Biletele pentru o „Săptămână la munte” pot fi cumpărate de la agenţiile de turism, sau direct de la recepţiile structurilor de cazare. De asemenea, se pot face şi rezervări online. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co