Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Vacanţă pe Valea Prahovei

„Weekend în doi all inclusive”,  „Stai patru nopţi şi plăteşti trei” sau „Ofertă specială Paşte 2011”. Acestea sunt doar o parte din pachetele lansate de hotelierii din staţiunile montane pentru românii care aleg ca destinaţie de vacanţă Valea Prahovei în perioada iernii.

Patronii unităţilor de cazare din staţiunile de la poalele Bucegilor promovează deja ofertele pentru Paşte. Vor să-i convingă pe turişti să petreacă la munte concediul din perioada sărbătorilor.
Hotelierii susţin că au menţinut preţurile la nivelul celor de acum doi ani, din cauza crizei, şi au de gând să atragă clienţii cu diverse facilităţi incluse în preţul sejurului, mese îmbelşugate şi programe artistice pentru toate gusturile.
De pachete la preţuri promoţionale beneficiază şi cei care ajung pe Valea Prahovei în următoarele săptămâni. Începând de astăzi, pentru 449 de lei, românii pot alege oferta „Stai patru nopţi şi plăteşti doar trei”.
În preţ, clienţii au masă în cont de 160 de lei, mic dejun tip bufet suedez, reduceri la bar, parcare gratuită şi acces la piscină.
„Avem şi variante pentru îndrăgostiţi, care sunt valabile inclusiv pe 14 februarie şi de Dragobete. Le oferim clienţilor noştri un weekend în doi cu all inclusive la 349 de lei de persoană, iar tariful include două nopţi, micul dejun, trei mese principale în variante de meniu la alegere, băuturi din lista restaurantului, taxa de staţiune şi taxa salvamont. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în saună şi la piscină oricând doresc. Au fost lansate şi ofertele pentru Sărbătorile Pascale, deoarece din experinţă anilor trecuţi ştim că sunt foarte mulţi români care se grăbesc să-şi planifice din timp vacanţa”, a precizat directorul unei agenţii de turism.
Şi unităţile de cazare de patru şi cinci stele vin în întâmpinarea turiştilor care vor să petreacă la munte o perioadă mai lungă de timp.
Aici, oaspeţii pot rezerva camere pentru cinci nopţi de cazare şi plătesc patru sau îşi pot face rezervări pentru şapte noţi şi plătesc numai şase.
În cazul primei variante, preţul ajunge la 1200 de lei pe sejur, iar pentru o săptămână tariful este de 1600 de lei, iar tarifele includ micul dejun, accesul la SPA, adică piscină, jacuzzi, saună umedă, saună uscată şi sală de fitness, discount la masă de 10% şi reducere la centrele de  agrement. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co