Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Vacanţă la munte

Programul naţional „O săptămână la munte” atrage tot mai mulţi români pe Valea Prahovei. Conform hotelierilor, dacă luna trecută rezervările s-au lăsat aşteptate, acum telefoanele în recepţii au început să sune şi au sosit deja în multe hoteluri şi pensiuni, primii oaspeţi.

În afara tarifelor de extrasezon, clienţii mai beneficiază de răsfăţ la centrele spa, acces la sălile de distracţie sau plimbări în vârf de munte. “Pe lângă activitățile indoor,
bowling, biliard, tenis de masă, pot face drumeții, mountainbike, plimbări cu telegondola…”, a explicat Ramona Cojanu, directorul unui hotel
din zonă.
„Tariful la noi este de 240 de lei pe cameră, cu intrare de duminică până vineri. Clienții, pe lângă plimbările în natură și parcurgerea unor trasee montane pot beneficia și de ofertele promoționale la spa, care este deschis de curând”, a declarat Andreea Dănăilă, asistent manager pensiune.

Reduceri semnificative
La unităţile de două stele, „O săptămână la munte” costă acum cât o noapte de cazare în plin sezon. Concret, pentru cinci nopţi de cazare, se percepe un tarif de 160 de lei. Patronii hotelurilor, pensiunilor şi cabanelor de două stele spun că în momentul de faţă mai au doar câteva camere libere şi deja se fac înscrieri pentru următoarea serie.
“Tariful la noi este de 160 de lei de persoană pe sejur, asta reprezentând cinci nopți de cazare fără mic dejun. Sejurul începe de duminică și durează până vineri”, a spus recepționera Cătălina Plumb, din cadrul unei unități de cazare de pe Valea Prahovei. „Deținători de structuri de turism participă la acest program înscriindu-se prin aceste agenții de turism membre ANAT, cu un pachet fix, la o sumă fixă spre a ajuta clientela care în acest moment nu e foarte încurajată să vină spre stațiunile de munte sau de litoral, să-și petreacă o săptămână într-o perioadă în care, totuși, nu e foarte aglomerat, în care tarifele sunt aduse la un nivel fix, fără a putea fi jonglate în sus sau în jos”, a explicat consilierul Centrului de Informare și Promovare Turistică Sinaia, Paul Popa.
Dacă vă hotărâţi să petreceţi o săptămână la munte trebuie să ştiţi că preţurile nu includ servicii de masă, iar biletele se pot procura de la una din agenţiile membre ANAT.
Oferta este valabilă până la finalul lunii viitoare, iar preţul trebuie achitat integral.  Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co