Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Vacanţa a început cu dreptul

Primele zile de vacanţă au început bine pentru turiştii care au ales să meargă în munţii Bucegi.

Indiferent de vârstă, mulţi au profitat de vremea foarte frumoasă din weekend şi au urcat pe crestele munţilor, pe jos.
Deşi ne aflăm în luna noiembrie, condiţiile de parcurgere a potecilor care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi platoul masivului Bucegi sunt încă foarte bune. Unul dintre cele mai căutate trasee montane a fost cel din Valea Caraiman, până la Crucea Eroilor, o zonă în care peisajele de toamnă aproape că îi fac să uite pe turişti de efortul depus.
“Traseul a fost frumos, vremea OK… A fost o duminică frumoasă”, a spus o turistă bucuroasă de alegerea făcută. “Pentru cine nu l-a făcut niciodată până acum, traseul este greu, dar a fost foarte frumos şi a meritat”, a spus o alta, aflată pentru prima dată pe crestele Bucegilor.

Timp frumos
Deşi se aflau la peste 2.000 de metri altitudine, turiştilor aproape nu le-a venit să creadă că au parte de un timp atât de frumos. “La timpul ăsta, vremea este foarte frumoasă, este super…, acum trebuia să fie zăpadă. Traseul este foarte frumos…”, a spus un turist. “Bate vântul, dar e cald şi e plăcut… Traseul a fost lejer…, e frumos…”, şi-a exprimat mulţumirea, o turistă.
Cei care au urcat pe munte au profitat şi de peticele de zăpadă rămase de la ultima ninsoare de pe crestele munţilor în drumul lor spre principalele monumente naturale din Bucegi, Babele şi Sfinxul şi nu au ezitat să se bată cu bulgări.
La întoarcere mulţi au ales să coboare cu telecabina, dar cu toţii pot spune că au avut parte de un început de vacanţă sau măcar de un weekend perfect. Adrian BURCEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co