Actualitate

Urmărit general, prins de poliţişti

Urmărie ca în filme, săptămâna trecută, în zona Bărcăneşti, cu focuri de armă şi multă adrenalină.

Oamenii legii au tras 13 focuri de armă în maşina unui urmărit general, care a refuzat să oprescă la un control în trafic al agenţilor Poliţiei Rutiere Prahova. Este vorba despre un bărbat urmărit general căutat pentru încarcerare, deoarece are trei condamnări definitive, respectiv pentru uzurpare de calităţi oficiale, înşelăciune şi furt, cea mai mare condamnare fiind de 8 ani.
“Existau indicii temeinice că supectul se îndreapta către Ploieşti, totodată se ştia că este urmărit naţional. Pe numele său erau emise trei mandate de executare a pedespesei. Aşa că a fost organizat un filtru, numai că, la un moment dat, a observat poliţiştii, moment în care acesta a virat brusc. Colegii au executat mai multe focuri de avertisment şi în direcţia autoturismului, însă a reuşit să scape”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.

Abilitatea infractorului
Acesta a reuşit să ajungă în curtea unui localnic din Puchenii Mari, care nu a bănuit nici măcar pentru o clipă că are în faţa sa un infractor deosebit de periculos.
“Era foarte bine îmbrăcat. Avea un costum pe el, un laptop, a vorbit frumos cu mine. Nu mi-a dat nimc de bănuit că ar fi ceva în neregulă cu el. De abia de dimineaţă am văzut că are maşina ciuruită de gloanţe, şi ce să zic… mi s-au înmuiat picioarele…”, a declarat Nicolae Slăvescu, localnicul din Puchenii Mari care a stat minute bune de vorbă cu urmăritul, până când acesta şi-a văzut mai departe de drum.
Oamenii legii au reuşit să pună mâna pe infractor în dimineaţa următoare, tot în Puchenii Mari. M. B.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co