Imobiliare Valea Prahovei
Politica

UNPR are filială şi la Câmpina

Din 15 august, paleta politică a Câmpinei s-a mai îmbogăţit cu o organizaţie. Este vorba de filiala UNPR, condusă de un preşedinte interimar, în persoana lui Auraş Chivu.

Noul lider local este de formaţie inginer mecanic doctorand. În 2005, a făcut parte din Partidul Conservator (PC), iar mai târziu, în 2008, a intrat în rândurile Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC). Auraş Chivu şi-a încetat activitatea politică în momentul când PNDC a dispărut ca partid. „Sunt bucuros că a apărut un astfel de partid, clasa politică are nevoie de înnoire, aşa cum cetăţeanul are nevoie de reprezentanţi care să lase deoparte interesele personale sau de grup şi care să lupte pentru interesul naţional. Personal, mă simt onorat că mi s-a încredinţat responsabilitatea de a reprezenta acest partid în al doilea municipiu al judeţului, fapt pentru care intenţionez ca, până la sfârşitul anului, organizaţia UNPR să devină una dintre cele mai puternice organizaţii prahovene”, a declarat Auraş Chivu.

Vin şi alegerile
Bazele filialei UNPR în Câmpina au început să se pună de la jumătatea lunii august, liderul Auraş Chivu arătându-se optimist în ceea ce priveşte atragerea de membri către această formaţiune politică. „Am primit reacţii favorabile şi am descoperit că mulţi câmpineni vor să ni se alăture în acest proiect politic. Aflându-ne în etapa a doua de organizare, pasul cel mai important pe care l-am iniţiat, pe lângă coagularea nucleului politic şi a membrilor UNPR Câmpina, este acela al obţinerii şi pregătirii unui sediu reprezentativ, la care câmpinenii vor găsi întotdeauna o uşă deschisă pentru problemele lor. La finele acestei luni, ne pregătim pentru primele alegeri”.
Formaţiunea UNPR a luat naştere, oficial, în urmă cu cinci luni, ea având ca bază grupul de parlamentari independenţi constituit, în noiembrie 2009, în jurul lui Gabriel Oprea, după ce acesta, Ministru de Interne la vremea respectivă, a părăsit PSD. Atunci, conducerea social-democraţilor s-a simţit lezată de promovarea în ministerul respectiv a unor persoane considerate a fi apropiate de preşedintele Traian Băsescu, fapt pentru care UNPR este privită ca o anexă PDL pro Băsescu, ce se vrea a fi un centru de echilibru între opoziţie şi partidul de guvernământ. Cert este că UNPR-iştii se mişcă repede şi cu scopuri bine stabilite, doar la nivelul judeţului Prahova ajungând la 32 de filiale.
Apărută din scurt în plan politic, UNPR tinde să se transforme dintr-un bulgăre, în tăvălug. De curând, şi-a arătat dinţii de lapte, dar ascuţiţi, prin declaraţia liderului Gabriel Oprea: „Deocamdată, acest Guvern stă în voturile UNPR”.  Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co