Turism

Unităţi de cazare, restaurante şi cluburi pline de Florii

Sărbătoarea Floriilor a fost motiv de bucurie pentru cei care desfăşoară afaceri în domeniul turismului pe Valea Prahovei pentru că mii de români puşi pe distracţie au luat cu asalt staţiunile montane. În majoritatea hotelurilor şi pensiunilor gradul de ocupare a ajuns la 100%, iar restaurantele şi cluburile au fost pline până la refuz.

Muntele a atras ca un magnet turiştii care şi-au sărbătorit duminică onomastica. La unităţile de cazare cel mai bine s-au vândut pachetele de două nopţi de cazare,cu micul dejun şi cina, incluse în tarif. Cele mai aglomerate au fost hotelurile şi pensiunile de două şi trei stele, unde s-au practicat reduceri substanţiale. „Am lansat pe piaţă un pachet foarte acceptabil ca preţ pentru că nu am vrut să rămânem cu camere goale şi am reuşit să atragem un număr mare de clienţi. 150 de lei a fost tariful perceput pentru weekend, iar cei care ne-au trecut pragul au fost foarte mulţumiţi. În restaurant, i-am surprins cu mâncăruri din peşte, dar şi din bucătăria tradiţională, adică ciorbe, tochituri şi sarmale”, a precizat Cristian Richiţeanu, directorul unui hotel din Buşteni.
Toate localurile de pe Valea Prahovei au fost aglomerate, mai ales sâmbără seară. De la petreceri nu au lipsit nici lăutarii, care au încins atmosfera. „Am venit cu prietenii la munte pentru că am vrut să fac ceva deosebit anul acesta, de Florii. Dacă ziua am fost mai cuminţei şi am urcat cu telecabina la Babele, seara am petrecut-o într-un restaurant rustic, cu mâncare şi muzică bună. Noi suntem din Constanţa şi nu am mai ajuns în Buşteni de un an şi am zis să recuperăm timpul pierdut. Nimic nu poate fi mai frumos decât să vii cu gaşca şi să te distrezi până dimineaţa”, a povestit Florin din Constanţa.
Şi tinerii s-au distrat în cluburi, alături de animatoare. La Sinaia, printre petrecăreţi a fost prezentă şi Daniela Crudu, care a venit însoţită de sora ei. Vedeta, îmbrăcată sumar într-o rochie provocatoare, a atras priviri toată noaptea. La aceaşi petrecere a fost prezentă şi Betrice Comărniceanu, avocata părinţilor Mădălinei Manole, a Magdei Ciumac şi a Andreei Mocanu. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co